Κρέπα Σοκολάτα

Απλή συνταγή για νοστιμότατες κρέπες. Μπορείτε να προσθέσετε μπανάνα, λικέρ και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Πληροφορίες

Κατηγορία
Γλυκά
Διατροφή
Vegeterian
Μέθοδος
Τηγάνι
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος Μαγειρέματος
Μερίδες
4
krepa-sokolata

Συστατικά

  • 2 αβγά
  • 1 φλ. γάλα
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
  • 200 γρ. κρέμα φουντούκι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε.
  3. Προσθέτουμε την σοκολάτα μας, την αφήνουμε για λίγο και τη βγάζουμε από το τηγάνι.