Κρέπα Σοκολάτα
Απλή συνταγή για νοστιμότατες κρέπες. Μπορείτε να προσθέσετε μπανάνα, λικέρ και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.
Πληροφορίες
- Κατηγορία
- Γλυκά
- Διατροφή
- Vegeterian
- Μέθοδος
- Τηγάνι
- Χρόνος Προετοιμασίας
- Χρόνος Μαγειρέματος
- Μερίδες
- 4
Συστατικά
- 2 αβγά
- 1 φλ. γάλα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 φλ. αλεύρι
- 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
- 200 γρ. κρέμα φουντούκι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε.
- Προσθέτουμε την σοκολάτα μας, την αφήνουμε για λίγο και τη βγάζουμε από το τηγάνι.