Μπισκοτοζελέ
Δροσερή και εύκολη συνταγή κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις.
Πληροφορίες
- Κατηγορία
- Γλυκά
- Διατροφή
- Λίγες Θερμίδες
- Μέθοδος
- Κατσαρόλα
- Χρόνος Προετοιμασίας
- Χρόνος Μαγειρέματος
- Μερίδες
- 9
Συστατικά
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια 160gr
- 1 ζελέ με γεύση της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση χαμηλών λιπαρών
- Μπισκότα ολικής άλεσης ή φρυγανιές
Εκτέλεση
- Τοποθετείτε τα μπισκότα ή τις φρυγανιές σε ένα ταψάκι καλύπτοντας την επιφάνειά του.
- Φτιάχνετε τη κρέμα βανίλιας.
- Ρίχνετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα ή τις φρυγανιές, ομοιόμορφα, ώστε να πάει παντού και βάζετε το ταψί στο ψυγείο για μερικές ώρες, ώστε να κολλήσουν τα μπισκότα με την κρέμα.
- Φτιάχνετε το ζελέ.
- Απλώνετε το ζελέ πάνω από τη κρέμα και το αφήνετε στο ψυγείο για μερικές ώρες ακόμη μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Tips
- Για να ενισχύσετε τη γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλή δόση ζελέ.
- Μπορείτε να γαρνίρετε το γλυκό με φρούτο της αρεσκείας σας.
- Για πιο έντονη γεύση μπορείτε να προσθέσετε κανέλα ανάμεσα στη κρέμα και το ζελέ.