Μπισκοτοζελέ

Δροσερή και εύκολη συνταγή κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις.

Πληροφορίες

Κατηγορία
Γλυκά
Διατροφή
Λίγες Θερμίδες
Μέθοδος
Κατσαρόλα
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος Μαγειρέματος
Μερίδες
9
mpiskotozele

Συστατικά

  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια 160gr
  • 1 ζελέ με γεύση της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση χαμηλών λιπαρών
  • Μπισκότα ολικής άλεσης ή φρυγανιές

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε τα μπισκότα ή τις φρυγανιές σε ένα ταψάκι καλύπτοντας την επιφάνειά του.
  2. Φτιάχνετε τη κρέμα βανίλιας.
  3. Ρίχνετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα ή τις φρυγανιές, ομοιόμορφα, ώστε να πάει παντού και βάζετε το ταψί στο ψυγείο για μερικές ώρες, ώστε να κολλήσουν τα μπισκότα με την κρέμα.
  4. Φτιάχνετε το ζελέ.
  5. Απλώνετε το ζελέ πάνω από τη κρέμα και το αφήνετε στο ψυγείο για μερικές ώρες ακόμη μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Tips

  • Για να ενισχύσετε τη γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλή δόση ζελέ.
  • Μπορείτε να γαρνίρετε το γλυκό με φρούτο της αρεσκείας σας.
  • Για πιο έντονη γεύση μπορείτε να προσθέσετε κανέλα ανάμεσα στη κρέμα και το ζελέ.